Bezoek bij cateraar door Vlietsteden Ondernemers Club

Afgelopen maandag vond het bezoek plaats van de Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) aan een van haar leden. Deze keer viel de eer te beurt aan Van Leeuwen Catering uit Leidschendam, een gezonde onderwijscateraar met meer dan honderd locaties in de portefeuille.

VOC is een vereniging voor en door ondernemers uit Leidschendam-Voorburg, het Forepark en omgeving. Doel is het bevorderen van contacten tussen ondernemers. Per jaar organiseert de Club zo’n vijf a zes bijeenkomsten van verschillende aard, met deze week een bedrijfsbezoek aan Van Leeuwen Catering. Na ontvangst vertelde directeur Marco van Stappershoef een en ander over het ontstaan van de onderneming en de huidige activiteiten. Hierna leidde hij de leden rond door het gebouw, waarbij de keukens, het magazijn en de kantoren langskwamen.

Als cateraar met veertig jaar ervaring, waarvan 25 jaar in onderwijsland, spreekt het voor zich dat de ondernemer zelf de (overwegend gezonde) hapjes en drankjes verzorgde. Na de rondleiding stond dan ook een overheerlijk buffet klaar met voor ieder wat wils. Natuurlijk was er ook voldoende tijd om te netwerken, waardoor ook deze avond bij Van Leeuwen Catering weer als succes aangemerkt kon worden.