Hallo,

Mijn naam is Carmen Purvis en ik ben sinds augustus 2019 werknemer Gezond- en Duurzaamheid bij Van Leeuwen Catering.

Ik ben 26 jaar, woon in Rijswijk en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ben een sociaal en optimistisch persoon, ik houd van lezen, uit eten gaan en wandelen. Daarnaast toon ik interesse in voeding, onderzoek en marketing en probeer ik mij te verdiepen in trends op het gebied van voeding, de markt en duurzaamheid.

Ik heb het eerste half jaar van 2019 het geluk gehad om tijdens mijn stage in dit bedrijf mee te werken en ik vind het ontzettend leuk dat ik nu een medewerker bij Van Leeuwen Catering ben. In mijn nieuwe rol ga ik mij richten op het concept, kwaliteitsmetingen coördineren en uitvoeren, het verzorgen van voorlichtingen, het begeleiden van stagiaires en houd ik mij bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Van Leeuwen Catering!