v.l.n.r: Tjilde, Pravesh, Felicia

Het komende half jaar bieden we weer onderdak aan een aantal Voeding & Diëtetiek-studenten van de Haagse Hogeschool. Vandaag stellen zij zich voor!

Tjilde

Mijn naam is Tjilde, ik ben 21 jaar en woon in Zoeterwoude. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het ijsbaan om te schaatsen. Verder vind ik het leuk om lekker te koken en bakken (of uiteten 😉), en doe graag leuke dingen met mijn vrienden en familie. De komende 20 weken ga ik stage lopen op de afdeling Koers & Kwaliteit. Tijdens deze stage schrijf ik een gezondheidsplan, maak ik een saladebar cyclus, houd ik mij bezig met de KPI’s en ga ik kwaliteitsmetingen en onderzoeken uitvoeren.

Kortom, elke dag is anders en dat maakt het juist zo leuk een leerzaam. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de missie van Van Leeuwen Catering Op Maat. Mocht je vragen hebben, kom dan gerust langs!

Pravesh

Hallo!

Mijn naam is Pravesh, een van de drie Voeding & Diëtetiek-stagiaires die hier tot het begin van het nieuwe jaar zullen zijn. Vanaf het moment dat ik hier op gesprek kwam en ik de vacature voor het eerst bekeek had ik een goed gevoel bij Van Leeuwen. Ik kijk uit naar een gezellige en tegelijkertijd productieve tijd. Ik zal tijdens mijn stage de afdeling Koers & Kwaliteit ondersteunen, waarin ik bijvoorbeeld de maand van de Duurzaamheid zal aankleden. Ik ben 27, kom uit Den Haag en ik ben opgegroeid in Rijswijk. Waar ik van hou in het leven? Ik ben graag onder de mensen maar ik kan ook goed alleen zijn, ik hou van sport (voetbal/fitness), muziek en ik heb altijd wisselende interesses waar ik me mee bezig hou. Ik ben een open persoon en je het kan over van alles met me hebben, ik zal altijd luisteren: )

Yours,

Pravesh

Felicia

Hoi!

Mijn naam is Felicia, ik ben 25 jaar en ik kom uit Rotterdam. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om te koken en bakken. Ik pak graag een filmpje in de bios of je kunt mij vinden in de stad. Verder doe ik aan yoga en pilates en ben ik naast mijn stage ook werkzaam bij een gezondheidswinkel en een sportschool. Ik heb altijd al een passie voor voeding en gezondheid gehad. Vandaar dat ik de studie Voeding & Diëtetiek ben gaan doen. Ik kom 20 weken stage lopen bij Van Leeuwen. De creativiteit en diversiteit van de stage spreken mij aan. Ook zijn thema’s als duurzaamheid en bewust leven onderwerpen die ik in het dagelijks leven belangrijk vind.

Tijdens mijn stage zal ik meewerken aan de week van de vitaliteit en de week van de duurzaamheid. Verder zal ik mij bezig houden met het ontwikkelen van producten die voldoen aan de richtlijnen van de gezonde kantines 2020. Hierbij worden er een bestellijst, instructies en foto’s gemaakt. Daarnaast ga ik lesmateriaal ontwikkelen voor een online cursus. Ik zal ook nog een kookdemonstratie uitvoeren voor medewerkers. Naast deze taken zal ik ondersteunen bij het uitvoeren van de proeverijen en themaweken en zal ik kwaliteitsmetingen uit gaan voeren. Ik denk dat Van Leeuwen een fijne en leerzame plek is om mezelf als Diëtist verder te ontwikkelen.

Ik heb zin om aan de slag te gaan en ik hoop dat het een leuke een leerzame periode zal worden! Mocht je vragen hebben, dan hoor ik ze graag 😊