Even voorstellen! 

Sinds 16 januari zijn er weer twee nieuwe stagiaires van Voeding & Diëtetiek op het hoofdkantoor gestationeerd. In deze blog stellen zij zich voor. 

Noortje

Ik ben Noortje, ben 20 jaar en kom uit Noordwijk. Komende 20 weken kom ik hier stage lopen, waar ik erg veel zin in heb! Gezondheid en duurzaamheid vind ik erg belangrijke onderwerpen, dus deze stage sluit perfect aan op mijn visie en interesses! In mijn vrije tijd bak en kook ik graag en lees ik graag een boek. De taken die ik tijdens mijn stage ga uitvoeren zijn:

  • meedenken naar manieren om gezond en duurzaam gedrag te promoten
  • het uitwerken van het informatiepakket voor het nieuwe schooljaar
  • het schrijven van evidence-based storytelling over de gezondheid, duurzaamheid en allergenen informatie
  • het geven van lessen over voeding op middelbare scholen
  • het ondersteunen in het centrale magazijn en de warme en koude keuken om verbeteringen door te voeren op het gebied van HACCP, voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid
  • het begeleiden van de proeverijen en themaweken op de Dutch Innovation Factory, Neyerode Amsterdam, HUA en MBO Rijnland Leiden
  • het uitvoeren van kwaliteitsmetingen volgens de gemaakte planning op het gebied van verantwoorde voeding en voedselhygiëne.

Hele leuke en diverse taken dus! Dat spreekt mij ook onwijs aan, elke dag is anders en veel verschillende opdrachten! Mocht je nog vragen hebben, kom een praatje met mij maken 😊. Tot ziens!

Carmen

Mijn naam is Carmen, ik ben 25 jaar en ik woon in Rijswijk. In mijn vrije tijd ben ik coach en teammanager van een softbalteam, werk ik in mijn zus haar schoonheidssalon en kook ik graag. Ik kom voor 20 weken stage lopen bij Van Leeuwen. In deze periode zal ik voorlichtingen geven, voorlichtingsmateriaal opleveren en kwaliteitsmetingen en onderzoeken uitvoeren.

Daarnaast zal ik ondersteuning bieden bij de voorbereidingen van de Roadtour en de proeverijen en themaweken op de Dutch Innovation Factory begeleiden. Deze uiteenlopende werkzaamheden spreken mij erg aan, omdat ik van diversiteit houd.

Ik wil graag bijdragen aan de missie van Van Leeuwen Catering om jongeren vanuit de gezonde schoolkantine te verleiden tot de missie Bewust Leven. Ik denk dat Van Leeuwen Catering een fijne en leerzame plek is om mezelf als Diëtist verder te ontwikkelen.