Afgelopen woensdag kwam MKB Leidschendam-Voorburg bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden. Niet alleen werden ondernemers bijgepraat over duurzaam ondernemen, ook werd de Ondernemersprijs 2019 uitgereikt. Tijdens de bijeenkomst mocht Van Leeuwen Catering de innerlijke mens verzorgen.

Duurzaam ondernemen was het thema van de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van ondernemend Leidschendam-Voorburg. Tijdens interessante seminars en een plenair programma verzorgd door duurzaamheidsgoeroe Heleen Weenink werden de ondernemers bijgepraat over de laatste trends met betrekking tot dit actuele thema. Elly van de Bree (mboRijnland) en Kim van Loon (gemeente LV) werden tijdens de bijeenkomst bedankt voor hun inzet voor ondernemers van Leidschendam-Voorburg.

Ook werd, met 41% van de stemmen van de publieksjury en een mooi juryrapport van de vakjury, slagerij Voorburg uitgeroepen tot winnaar van de MKB-het Krantje Ondernemersprijs. Uit handen van MKB-bestuurslid Leo Valk werd een cheque overhandigd voor advertentieruimte in het Krantje.

Na deze mooie woorden was het tijd voor de hoofdspreker van de bijeenkomst, Heleen Weening, directeur van de Stichting Duurzaam Den Haag. Zij gaf een inspirerende blik op kansen en mogelijkheden van een duurzame onderneming. De bijeenkomst werd afgesloten met een buffet en een drankje, verzorgd door Van Leeuwen Catering.

Foto’s: Michel Groen