Persbericht: Werkbezoek Wethouder Keus aan Van Leeuwen Catering

Van Links naar rechts  Roy Damoiseaux wethouder Jeffery Keus Manon Westra 1024x694 - Persbericht: Werkbezoek Wethouder Keus aan Van Leeuwen Catering
Van Links naar rechts: Roy Damoiseaux, wethouder Jeffery Keus, Manon Westra.

Leidschendam – Op 12 september heeft Wethouder Keus van de gemeente Leidschendam-Voorburg een werkbezoek gebracht aan Van Leeuwen Catering.

Het bezoek stond in het teken van de schoolmaaltijden die Van Leeuwen Catering verzorgt voor basisscholen in de regio. Het was een informatieve en leerzame ochtend waarbij de wethouder een kijkje kreeg in zowel de productie als de distributie van de maaltijden.

Welzijn leerlingen

Een belangrijk onderdeel van het werkbezoek was het bezoek aan basisschool De MMIXX, waar de maaltijdboxen per klas werden uitgedeeld. Hier had de wethouder de kans om met eigen ogen te zien hoe de maaltijden worden ontvangen en hoe deze bijdragen aan het welzijn van de leerlingen.

Gezonde lunch
De ervaringen op De MMIXX zijn bijzonder positief. Alle leerlingen krijgen een goede en gezonde lunch, iets dat de schoolleiding graag aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente gunt. Docenten worden dankzij de schoolmaaltijden ontzorgd: ze hoeven niet langer in de gaten te houden of alle leerlingen een lunch bij zich hebben, noch gesprekken te voeren met ouders wanneer een leerling geen, te weinig, of een bedorven lunch meeneemt. Dit zorgt ervoor dat iedere leerling een gezonde lunch eet, de lunchpauzes soepel en gezellig verlopen, en dat de leerkrachten zich volledig op hun onderwijs kunnen concentreren.

Van links naar rechts  wethouder Jeffrey Keus en Roy Damoiseaux 1024x694 - Persbericht: Werkbezoek Wethouder Keus aan Van Leeuwen Catering
Van links naar rechts: wethouder Jeffrey Keus en Roy Damoiseaux
Van links naar rechts  Roy Damoiseaux Dorine Zwijnenburg wethouder Jeffery Keus en Manon Westra 1024x694 - Persbericht: Werkbezoek Wethouder Keus aan Van Leeuwen Catering
Van links naar rechts: Roy Damoiseaux, Dorine Zwijnenburg, wethouder Jeffery Keus en Manon Westra

Het bezoek van Wethouder Keus heeft het belang van gezonde schoolmaaltijden opnieuw onderstreept en toont de waardevolle bijdrage die Van Leeuwen Catering levert aan het onderwijs in Leidschendam-Voorburg.