Missie & Visie

Van Leeuwen Catering stimuleert bewust leven.

Dit doen wij door op eigenzinnige wijze inhoud te geven aan maatschappelijke thema’s, zoals gezondheid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. Vanuit de gedachte ‘je bent wat je eet’ zorgt Van Leeuwen Catering voor verantwoord eten en drinken op scholen, voor overheden en bedrijfsleven. Dit doen we op een herkenbare en betaalbare manier, die dicht bij de doelgroep ligt. Van Leeuwen Catering vindt namelijk dat we nu al rekening moeten houden met generaties na ons. Bewust leven gaat voor een belangrijk deel over verantwoord eten en drinken. Een boodschap die wij vanuit onze dienstverlening graag overbrengen.

Het ontstaan van

Begonnen als zuivelbedrijf is Van Leeuwen Catering uitgegroeid tot een cateraar van formaat. Onze focus ligt sinds 1993 op onderwijscatering. Al in 1971 reed Klaas van Leeuwen de huizen langs met heerlijke verse producten. Joke van Leeuwen verzorgde de administratie van het bedrijf. Inmiddels heeft Van Leeuwen Catering bijna 250 medewerkers en verzorgt het op meer dan 120 onderwijsinstellingen de gezonde schoolkantine of het restaurant. Deze ‘onderwijscatering nieuwe stijl’ zorgde voor een beweging in onderwijsland: op weg naar verantwoord eten en drinken op elke school!

Gastvrij hart
Vanuit degelijke wortels is het bedrijf geworden tot wat het nu is: een professioneel bedrijf met een gastvrij hart voor al zijn gasten. Vakblad Misset Catering riep Van Leeuwen Catering uit tot de beste scholencateraar van het jaar. Daarnaast zorgde het ONTDEK-concept voor de eervolle titel van ‘invloedrijke cateraar’. Niet alleen op middelbare scholen, maar nu ook op mbo- en hbo-scholen en in innovatiecentra. Gezond, duurzaam en sociaal zijn: jong geleerd, is oud gedaan!

zuivelwagen e1594817450658 300x294 - Ons bedrijf

Zuivelwagen, 1971

klaas en joke e1594817265373 300x294 - Ons bedrijf

Klaas en Joke van Leeuwen

eerste opening e1594817382537 292x300 - Ons bedrijf

Opening eerste schoolkantine, Veurs Lyceum,
1 oktober 1993