
Zelfstandig werkend kok gezocht!
Vacature op ons hoofdkantoor in Leidschendam
Van Leeuwen Catering, het familiebedrijf dat bewust leven stimuleert, is op zoek naar een zelfstand werkend kok! Wij begonnen in 1971 als een bescheiden zuivelhandel en zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende, gezonde cateraar. We verzorgen de catering voor scholen, bedrijven en overheden met aandacht voor gezond, duurzaam en lokaal eten, én sociaal ondernemerschap.
Ben jij een kok met smaak én overzicht?
Van Leeuwen Bedrijfsdiensten is op zoek naar een ondernemende kok (32 uur per week) die niet alleen heerlijke soepen en warme maaltijden bereidt, maar ook meedenkt over gezonde broodjes, wraps en salades voor op schoollocaties en bij bedrijven. Een collega die zowel achter het fornuis als achter de computer zijn of haar mannetje staat.
In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor de warme en koude keuken, je geeft leiding aan een klein team en werkt zelf volop mee. Je zorgt voor de bestellingen, maakt calculaties en recepturen, beheert het foodbook en zorgt ervoor dat alles volgens de HACCP-richtlijnen verloopt. Je werkt nauw samen met onze diëtisten en denkt actief mee over hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Je snapt dat foodfoto’s en het vertellen over je gerechten heel belangrijk zijn voor de verkoop.
De werkzaamheden:
- Bereiden van warme maaltijden en soepen;
- Ontwikkelen en calculeren van recepten (salades, wraps, broodjes, maaltijden, soepen enz.);
- Receptcalculaties en beheer van het foodbook;
- Bijdragen aan productpresentatie en innovatie;
- Coördineren van dagelijkse werkzaamheden in de keuken;
- Aansturen van twee hulpkoks;
- Verantwoordelijk voor HACCP en allergenenbeheer;
- Administratie en bestellingen;
- Incidenteel werken op externe locaties bij evenementen.
Wat wordt er van je verwacht:
- Afgeronde koksopleiding of horeca opleiding (minimaal mbo-4);
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Ervaring met het aansturen van medewerkers;
- In bezit van HACCP en allergenen-certificaat of bereid dit te halen;
- Ervaring met productontwikkeling;
- Proactieve en positieve werkhouding;
- Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
- Affiniteit met gezonde, duurzame voeding en plantaardige voeding;
- Goede digitale vaardigheden (administratie, receptenbeheer, menucalculaties, bestelsystemen).
Wat hebben wij te bieden:
- Een leuke afwisselende functie binnen een modern familiebedrijf;
- Een zelfstandige functie binnen een betrokken team;
- De kans om bij te dragen aan gezondere eetgewoonten van kinderen;
- Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
- Een contract voor 32 uur per week;
- Salarisschaal 4-5 (€ 2.752,09 – € 3.304,47 o.b.v. fulltime) (afhankelijk van ervaring en workload);
- Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en mogelijkheden tot bijscholing;
- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.