Wat je van DICHTBIJ haalt is lekker!

Lokaal cateringconcept voor bedrijfsrestaurants en overheden

Gezond, duurzaam, sociaal én lokaal. Dat zijn de ingrediënten voor het nieuwe concept DICHTBIJ. Van Leeuwen Catering richt zich hiermee op de moderne, werkende mens. Met een wisselend assortiment waarin gezonde en duurzame producten de hoofdmoot zijn. Die zijn nodig om lekker te kunnen werken en fris de dag door te komen. Op elk moment van de dag is er een smakelijk aanbod. Van de ‘healthy morning’ met koffie/thee, sandwich en een stuk handfruit tot de lunch met tosti’s en verse belegde broodjes. In de middag de ’tasty afternoon’ met koffie of thee en een lokale lekkernij.

Lokaal en verbindend
DICHTBIJ heeft een lokaal en verbindend karakter. U heeft de mogelijkheid een bewuste, gezonde, duurzame en sociale keuze te maken. Zo werkt Van Leeuwen Catering ook samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Vanuit de gedachte: iedereen doet mee! 90% van het assortiment is lokaal of duurzaam ingekocht. DICHTBIJ voldoet aan de ‘zilveren’ richtlijn van het Voedingscentrum. Met de flesjes H20 van gemeente Leidschendam-Voorburg steunen we lokale goede doelen, terwijl u een heerlijk flesje bronwater heeft.

Vers en ambachtelijk bereid
Van Leeuwen Catering werkt met verse ingrediënten en we bereiden de producten op ambachtelijke wijze. Herkenbare huisgemaakte producten zoals salades en soepen kenmerken DICHTBIJ, met vers brood van de ambachtelijke bakker. Ook een kleine, gezonde warme maaltijd als lunch zoals een heerlijk verse pasta of een uitsmijter ter afwisseling vindt u bij DICHTBIJ. Vanaf nu kunt u ‘dichtbij’ blijven om lekker te lunchen. Van harte welkom!

Interesse in ons lokale cateringconcept voor bedrijfsrestaurants? En wilt u graag meer weten?

bedrijfscatering 300x300 - Catering bedrijfsrestaurant
soep dichtbij 300x300 - Catering bedrijfsrestaurant