Als het om lekker eten gaat, staat Nederland zeker zijn mannetje. De Nederlandse keuken is niet alleen rijk aan traditie en smaak, maar ook aan duurzaamheid en gezondheid. En wat is een betere manier om deze culinaire schatten te vieren dan tijdens de Dutch Food Week in combinatie met Nationale Fruit- en Groentedag? Bij CateringOpMaat.nl zijn we er dol op!

Dutch Food Week: Een Culinaire Verwennerij

De Dutch Food Week is een jaarlijks evenement dat de schijnwerpers richt op de Nederlandse voedselindustrie en alles wat deze te bieden heeft. Het is een viering van smaak, traditie en innovatie. Tijdens deze week komen producenten, boeren, chefs en foodies samen om te delen, te proeven en te genieten van heerlijke Nederlandse producten.

Bij Van Leeuwen Catering begrijpen we dat lekker eten niet alleen over smaak gaat, maar ook over waar het vandaan komt. Daarom zijn we trots op het gebruik van lokaal geproduceerde ingrediënten in onze gerechten, en we ondersteunen de Dutch Food Week van harte.

Nationale Fruit- en Groentedag: Gezond Genieten

Op 12 oktober is het Nationale Fruit- en Groentedag in Nederland. Een dag gewijd aan het vieren van de voordelen van het eten van fruit en groenten. Het is een herinnering aan het belang van gezonde voeding en hoe we dit in ons dagelijks leven kunnen opnemen.
Bij Van Leeuwen Catering weten we dat gezond eten niet saai hoeft te zijn. Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld om zowel smakelijk als voedzaam te zijn, met overvloedige porties heerlijke groenten en fruit. We zien de Nationale Fruit- en Groentedag als een kans om het belang van gezonde voeding te benadrukken en om onze klanten aan te moedigen om bewuste keuzes te maken.