Trendy catering

Bewuste barbecues, buffetten en borrels

Wij voorzien in trendy catering en banqueting met een bewuste boodschap. Denkt u eraan een barbecue te organiseren voor uw medewerkers? Of liever een diner in buffetvorm? We bieden volop variatie door arrangementen die per seizoen wisselen, voor zowel grote als kleine evenementen. Gasten ervaren lekker eten en drinken met herkenbaar duurzame en gezonde producten.

Borrels en NIX-borrels
Verder serveren wij diverse arrangementen voor borrels, met of zonder bediening. Speciaal voor afstudeerborrels op middelbare scholen hebben wij een NIX-borrelarrangement: non-alcoholische cocktails die verrassen. Waar mogelijk werken wij bij onze buffetten, barbecues en borrelhapjes met lokale producten. Die verwerken we tot smakelijke gerechten.

Binnen 48 uur een offerte
Snelheid is belangrijk en daarom garanderen wij een eerste offerte binnen 48 uur (op werkdagen). In de praktijk kunnen we vaak direct al een indicatie geven van de mogelijkheden en de bijbehorende begroting. Wij bieden alle benodigdheden voor een geslaagde bijeenkomst zoals statafels, tafelrokken of barbecues.

Uw partner in catering
De bundeling van activiteiten bij Van Leeuwen Catering garandeert een grote expertise op het gebied van evenementen, klein of groot. U heeft met Van Leeuwen Catering een betrouwbare cateringpartner voor elke gelegenheid. Onze medewerkers bieden een snelle, informele service en ervaren zichtbaar plezier in gastvrijheid!

Walking dinner 300x300 - Banqueting op school
Buffet 300x300 - Banqueting op school

Meer weten over onze vergaderservice en overige voorzieningen? U kunt hier verder lezen.