Drive Through e1606825286647 988x1024 - Van Leeuwen drive-through: De Wintereditie

Na het succes van afgelopen zomer organiseren wij opnieuw een drive-through. Dit keer komen we met een wintereditie. Wij zullen op 2, 4 en 16 december beginnen met de verkoop van diverse winterpakketten. De pakketten bestaan bijvoorbeeld uit lekkere huisgemaakte soepen, een movie pakket en een winteravondpakket. Met deze pakketten kom je de koude wintermaanden wel door!

Ook zullen wij 23, 24, 30 en 31 december geopend zijn. Voor deze dagen zullen er ook speciale pakketten komen, die wel voor 18 december besteld moeten worden. Denk hierbij aan heerlijke gourmetpakketten met bijvoorbeeld vlees van de lokale slager Van der Burg en Bol en een schaal gesneden groenten van onze eigen groenteboer Vergeer. Tevens zullen wij zalige oliebollen verkopen van bakker Frans de Groot. Door een pakket te bestellen steun je gelijk meerdere lokale ondernemers in deze moeilijke tijd.

Houd onze website, facebook- en instagrampagina in de gaten voor het actuele aanbod en de openingstijden.

De drive-through vindt plaats op het terrein van Van Leeuwen Catering (de Star 3F in Leidschendam). Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM.