Vrijdag 10 januari hield de Van Leeuwen Groep (Van Leeuwen Catering, Food & Concepts, Van Leeuwen Bedrijfsdiensten) de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de medewerkers op het hoofdkantoor in Leidschendam. Zij werden hierin geassisteerd door vrijwilligers van Woej Leidschendam en VTV Den Haag.

Beursvloer aan de Vliet
De samenwerking tijdens de nieuwjaarsreceptie kwam voort vanuit de matches die gemaakt werden gedurende de Beursvloer aan de Vliet in november. Tijdens deze Beursvloer handelen maatschappelijke organisaties en bedrijven met gesloten beurs. De creatieve vrijwilligers van Woej bereidden heerlijke pompoen- en bietenhummus met breekbrood, maakten luchtige blini’s op in verschillende varianten, en frituurden eigengemaakte vegetarische loempia’s en andere lekkernijen. De enthousiaste vrijwilligers van het VTV ontvingen de gasten met een heerlijke alcoholvrije cocktail die zij ter plekke maakten, droegen zorg voor de garderobe en brachten de hapjes rond.

Stimuleringsaward
Tijdens de nieuwjaarsreceptie was er tijd voor een korte speech en de uitreiking van de jaarlijkse stimuleringsaward: een prijs voor medewerkers die aan de weg timmeren en daarom even in het zonnetje gezet worden. Dit jaar werd de prijs uitgereikt aan Priscilla en Demelza, beiden werkzaam op een locatie die Van Leeuwen Catering sinds september in de portefeuille heeft. Zij ontvingen uit handen van Koersmanager Joyce een bloemetje en oorkonde. Hierna was er ruimte voor gezelligheid en plezier in de vorm van een karaoke-avond.

Woej
Woej is een professionele organisatie voor Sociaal Werk in Leidschendam-Voorburg. De organisatie bouwt samen met bewoners, netwerkpartners en gemeente aan een prettige veilige, betrokken samenleving waarin iedereen participeert. Woej biedt verschillende diensten aan, zoals personenvervoer, ruimtes om activiteiten te organiseren, ondersteuning bij mantelzorg, schenken van een lekkere kop koffie in een van de wijkcentra, mogelijkheden en activiteiten om gezond en fit te blijven, ouderenadvies, cursussen en activiteiten voor mensen van alle leeftijden, samen eten, en educatieve cursussen. Er is voor ieder wat wils!

VTV
Het VTV vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking zich kunnen ontwikkelen en meedoen in de samenleving. Daarom organiseert het VTV allerlei clubs en activiteiten. Zo is er de mogelijkheid om te komen sporten, koken, toneelspelen, dansen, schilderen en nog veel meer. Bij het VTV kunnen de deelnemers hun netwerk vergroten, vrienden maken en samen plezier maken. Persoonlijke ontwikkeling, meedoen, erbij horen, daar staat het VTV voor. Deelnemers worden zelfstandiger en doen écht mee.