Scouting Hubertus-Brandaan viert binnenkort haar jubileum: al 85 jaar bieden ze kinderen een breed scala aan in- en outdoor activiteiten en leren ze hen met de natuur en elkaar omgaan. 

Daarom wordt De Vliethof op 18 mei omgetoverd tot strand! Compleet met strandstoelen, beachbar, waterfietsen, luchtkussens en natuurlijk draait het beach-rad met mooie prijzen. Het wordt een geweldig feest bij Scouting Hubertus-Brandaan. Voor de jeugd is er van alles met een (gratis) strippenkaart te doen: beachvolleybal, bubbelvoetbal, surfsimulator, schelpen creatief, branding varen, schminkstudio en diverse luchtkussens. Ook is er een kindertheatervoorstelling van Deepdeep. Jong en oud kunnen genieten van de vele spellen op het land en op het water. Of aan de beachbar een drankje drinken, met uitzicht op de Vliet. Vanaf 14.00 uur zijn leden, ouders, vrienden en buurtgenoten van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Jubileumkamp

Daarnaast is er voor de leden een speciaal jubileumkamp van 8 tot 10 juni, met als thema ‘superhelden’. Door de inzet van sponsoren is het kamp laagdrempelig, juist ook voor de minder draagkrachtigen. Tijdens het kamp gaan alle kinderen mee om samen te spelen, in beweging te zijn en in een team te werken. Van Leeuwen Catering is trotse sponsor van deze jubileumactiviteiten. Marco van Stappershoef, directeur: “Wij steunen deze lokale vereniging waar veel kinderen en jongeren een groot deel van hun jeugd doorbrengen. Zij leren kinderen met de natuur omgaan en zorgen dat ze zich bewust worden van hun omgeving. Hierdoor draagt de vereniging bij aan een betere wereld, iets waar wij vanuit onze missie en visie alleen maar achter kunnen staan. Wij zijn trots een van hun superhelden te mogen zijn!”

Foto: hubertus-brandaan.nl