Van Leeuwen Catering organiseert visiedag

Een inspiratiesessie voor managers, jobcoaches, locatiemanagers en het salesteam moet ervoor zorgen dat Van Leeuwen Catering komend jaar weer vol frisse ideeën zit. Het komende schooljaar staat in het teken van gastvrijheid, kwaliteit en ondernemerschap. Het eerste thema staat direct goed op de agenda: het grootste deel van de middag bestaat uit een workshop over het onderwerp.

Gastvrijheid

Tijdens de visiedag gaf Mieke Bouwhuis van Gastvrijheid in Bedrijf een inspirerende cursus over gastvrijheid. Zij onderwees het team in de zes sleutels voor het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid in het DNA van het bedrijf. Marco van Stappershoef, directeur van Van Leeuwen Catering: “Ik hoop dat onze mensen veel inspiratie en motivatie uit deze training halen om nog meer aan de slag te gaan met gastvrijheid. Zoals we vandaag hebben gehoord, gaat het niet alleen om wát je aanbiedt, maar meer nog om hóe je het doet!”

Kwaliteit

Dit hangt nauw samen met het tweede speerpunt van komend jaar, namelijk kwaliteit. Hoewel Van Leeuwen Catering al goed scoort op het gebied van klanttevredenheid, wil de ondernemer dit cijfer nog hoger krijgen. Om dit te bereiken zijn onder andere twee nieuwe medewerkers aangenomen op de afdeling Koers & Kwaliteit. Zij gaan zich met allerhande onderwerpen storten om zo de kwaliteit op verschillende vlakken te verhogen.

Ondernemerschap

Het laatste, maar zeker niet minste onderwerp is ondernemerschap. “Dit schooljaar willen we ondernemerschap in het voetlicht zetten. Onder meer door onze medewerkers doelen te laten stellen voor hun eigen locatie, en hen een plan te laten maken hoe zij denken hun locatie te kunnen verbeteren,” aldus Van Stappershoef. “En hier wordt de cirkel rond gemaakt: door meer eigen verantwoordelijkheid worden onze medewerkers gestimuleerd nog gastvrijer en kwalitatief hoogstaand te werken dan ze nu al doen. Zo komen we gezamenlijk tot een sprankelend resultaat!”