Van Leeuwen Catering sponsort lokale verenigingen

100 jaar. Dat is hoe lang lokale korfbalvereniging VEO in Voorburg volgend jaar bestaat. Met zo’n 300 leden is het daarnaast ook nog eens een van de grotere korfbalverenigingen in de regio. Niet verwonderlijk dus, dat ze dit jubileum groots vieren.

VEO biedt korfbal voor iedereen op elk niveau, van recreatiesport tot en met topniveau. De vereniging wil in het lustrumjaar een aantal mooie evenementen en feesten realiseren voor hun (oud)leden. Daarnaast wil zij zo snel mogelijk de speelvelden van kunstgras verkleinen, waarmee het spel sneller en aantrekkelijker wordt. Om dit te realiseren, is de vereniging een Goed Doel van de VriendenLoterij geworden. Dit houdt in dat men kan kiezen om met de VriendenLoterij mee te spelen voor VEO. Van Leeuwen Catering sponsort de vereniging door middel van een geldbedrag.

Rugbyclub VRC

Ook Voorburgse rugbyclub VRC kan rekenen op de steun van Van Leeuwen Catering in de vorm van een driejarige sponsoring. De club wil iedereen laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life. Discipline, respect, integriteit, kameraadschap, trots, passie en plezier zijn de kernwaarden bij rugby. Hieraan wordt dan ook veel aandacht besteed.

Badmintonclub Voorburg

Niet alleen de korfbalvereniging, ook badmintonvereniging BCV mag rekenen op de steun van Van Leeuwen Catering. De cateraar steunt de lokale club door middel van een baansponsoring. Marco van Stappershoef, directeur Van Leeuwen Catering: “Wij sponsoren deze lokale initiatieven omdat wij sport belangrijk vinden. Gezondheid en een gezonde levensstijl sluiten aan bij onze missie en visie. Wij willen de jeugd graag in beweging krijgen en houden; daarom is ons motto ‘Bewust leven bruist’. Hiermee willen we laten zien dat gezond leven niet saai is, maar juist mogelijkheden biedt!”