Van Leeuwen Catering verzorgt Road Tour voor medewerkers

De afgelopen weken verzorgden we voor onze medewerkers op locatie de Road Tour. Omdat de kantines verspreid liggen door een groot gedeelte van Nederland, wordt deze workshop door het hele land gegeven. Zo wordt de reistijd voor veel medewerkers verkort, en wordt het makkelijker gemaakt om aanwezig te zijn. We zijn afgereisd naar Leiden, Zoetermeer, Utrecht, Leidschendam, Maasland en Hoofddorp.

De Road Tour is een workshop waarbij de medewerkers informatie krijgen over de vijf P’s die dit jaar belangrijk zijn: product, prijs, plaats, promotie en personeel. Dit is de zogenaamde ‘marketingmix’. Zo ontdekken ze alle nieuwe producten voor het nieuwe schooljaar. Ook krijgen zij tips over de controle van producten, en ontvangen zij informatie over de acties en kortingen voor het komende jaar. Daarnaast worden de HACCP richtlijnen herhaald, en wordt er aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid van de medewerkers: zij kunnen een ontwikkeladvies aanvragen en een ontwikkelvoucher aanvragen. Dit helpt hen niet alleen in hun huidige baan, maar ook als zij in de toekomst iets anders zouden willen doen.

Ook de medewerkers van het hoofdkantoor, bedrijfsrestaurant DICHTBIJ en de nieuwe FOOD4YOU-locaties krijgen informatie tijdens de Road Tour, toegespitst op het concept op hun locatie. Zo werd er door gastsprekers van Middin dieper ingegaan op het samenwerken met mensen met een beperking, en gaf de Manager Gezond- en Duurzaamheid verdere uitleg over de inhoud van het FOOD4YOU-concept. Zo is iedereen klaar voor de start van het nieuwe schooljaar!