Van Leeuwen Catering overstijgt verwachtingen

Het eerste half jaar van 2019 is voorbij, en dat betekent dat er weer cijfers bekend zijn! In dit geval zijn dat de cijfers van de Schoolkantine Brigade van het Voedingscentrum. Zij controleren of scholen in aanmerking komen voor een Schoolkantineschaal en houden die gegevens bij. Met trots mogen wij meedelen dat we ruim over ons doel voor dit kwartaal heengaan.

In het eerste kwartaal behaalden we dubbel zoveel Schoolkantineschalen als verwacht; namelijk 30 in plaats van de verwachte 14. Deze positieve lijn zette zich voort in het tweede kwartaal. Het totale aantal Schoolkantineschalen behaald in schoolkantines geëxploiteerd door Van Leeuwen Catering kwam eind juni op 46. De verwachting voor deze periode lag op 29 Schoolkantineschalen. Hiermee komt het totaal op vijftien procent meer Schalen!

Steun

Vicky Verschuuren, Manager Gezond- en Duurzaamheid bij Van Leeuwen Catering, is erg blij met het resultaat: “Ik ben enorm trots op al onze medewerkers die zo hard gewerkt hebben om dit resultaat mogelijk te maken! Dit was niet mogelijk geweest zonder de nauwe samenwerking met de scholen, dus ook naar hen wil ik onze hartelijke dank uitspreken.”

Foto’s: Dag van de Gezonde Schoolkantine