Bij ons draait alles om bewust genieten: gezond, duurzaam en vooral ontzettend lekker.
Of je nu op zoek bent naar de laatste culinaire trends, tips voor een bewuste levensstijl, of inspiratie voor je volgende evenement, je bent hier aan het juiste adres. Onze passie voor vers, smaakvol en verantwoord eten delen we graag met jou. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek hoe wij samen van elke catering-moment een feestje maken!
Pasen
DUURZAAM PASEN Aankomend weekend is het zo ver: Pasen. Alhoewel dit de tweede Pasen is die thuis gevierd moet worden met een beperkt aantal mensen is dit voor velen toch een gelegenheid om uit te [...]
Week zonder vlees 2021
WEEK ZONDER VLEES Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start! Elke dag vlees eten is volgens de organisatoren niet meer van deze tijd. Vaker geen vlees of [...]
Gezonde vetten
GEZONDE VETTEN Deze maand is het de Maand van de Gezondheid. Tijdens deze maand staat er elke week een ander thema centraal. Het thema van deze vierde en laatste week is: GEZONDE VETTEN! [...]
Waarom is fruit zo gezond?
FRUIT Deze maand is het de Maand van de Gezondheid. Tijdens deze maand staat er elke week een ander thema centraal. Voor deze derde week is dat thema FRUIT! Je hebt vast wel [...]
Vegetarisch eten
VEGETARISCH Deze maand is het de maand van de gezondheid. Tijdens deze maand staat er elke week een ander thema centraal. Voor deze tweede week is dat thema VEGETARISCH! Vegetarisch eten wordt steeds [...]
Let’s go Nuts!
Wij zijn helemaal gek van noten. Niet alleen zijn het superfoods, ze zijn ook nog eens ontzettend lekker en je kunt ze in bijna alle gerechten gebruiken! Waardoor zijn noten zo gezond? Dat kom je [...]
In de Lift
Van Leeuwen Catering: gezond, duurzaam en sociaal. Dat is al jaren onze slogan als dé bedrijfs- en onderwijscateraar van Zuid-Holland. En niet voor niets: als inclusieve ondernemer zijn wij een regelmatige bezoeker van ‘In de [...]
World Meat Free Week
Het is World Meat Free Week! Bij velen is meat free Monday al een bekend fenomeen. Nu gaan we dus een hele week vleesloos door het leven. Dat klinkt lastiger dan het is. In [...]