Wie zijn wij?

Van Leeuwen Catering is een familiebedrijf dat al vijfentwintig jaar bewust leven stimuleert. Dit doen wij met behulp van onze gastvrije medewerkers op locatie. Hospitality staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij hebben verschillende vernieuwende cateringconcepten voor het onderwijs ontwikkeld. Hiermee geven we op een verfrissende manier inhoud aan duurzaam, gezond en sociaal ondernemerschap. We brengen die boodschap vanuit onze dienstverlening over. Leerlingen, medewerkers en gasten in onze kantines en restaurants maken zo kennis met verantwoord eten. We doen dit op een lekkere en betaalbare manier, die dicht bij de doelgroep ligt. Lees meer over onze cateringconcepten voor het onderwijs op onze pagina’s Gezonde Schoolkantine en Catering Beroepsonderwijs.

Wij werken bij Van Leeuwen Catering met versbereide, verantwoorde, ambachtelijke en smakelijke producten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed opgeleid zijn. Daarom bieden wij via onze VL Academie cursussen voor medewerkers en stages voor studenten aan, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

over ons 3 1024x1024 - Over VLC