28 september was het jaarlijkse zomeruitje van Van Leeuwen Catering, georganiseerd op de locatie van scouting Hubertus-Brandaan. Hiervoor kwamen verschillende foodtrucks, een pop-up dj en Coca-Cola langs om de nieuwe producten in de automaten te laten proeven.
Het was een erg geslaagd feestje! Met dank aan De Pop-up borrel, Ecopizza, Bon Frites, Bakblik, Playmobiel DJ en Coca-Cola.

Het zomeruitje was niet alleen een leuk feestje, er werden ook verschillende medewerkers in het zonnetje gezet!
Tommy (linksboven) won de award voor Jong Talent. Vessi (rechtsonder) won de award voor Foodkunstenaar, en Chanel en Samira van het Zuid-West college (niet aanwezig) wonnen de award voor Kantinekunstenaar. Zij kregen allemaal een certificaat, schaal met opdruk en een cheque om samen met hun collega’s iets leuks te gaan doen.
Anja (rechtsboven) kreeg een boeket omdat ze erop wees dat alle medewerkers hard hebben gewerkt voor hun schoolkantineschaal van het Voedingscentrum. Hierdoor kregen alle medewerkers van winnende locaties een bloemetje!
Ook Joshua, Lisette en Marciano kregen een boeket omdat zij ’s middags hard hebben gewerkt om de locatie op tijd klaar te krijgen voor het feest.
Gefeliciteerd!